Landbrukstjenester Buskerud

Timeregistrering på telefon

Som en del av utviklingen har vi i en del år savnet muligheten for og registrere timer på telefon. Det er mange bransjer har hatt denne muligheten i mange år.
Avløserlagene har hatt sine utfordringen i forbindelse med dette, og det har bydd på litt utfordring og finne det beste.

Vårt valg falt på Proresult. Dette er ett norsk firma som utvikler programvaren selv, og som sluttbruker har vi mulighet og ha direkte kontakt med utviklere. For oss er dette en viktig parameter. Mange leverandører oprererer med forhandler, support, og du får ikke snakket direkte med de som utvikler. Dette gjør ting for rigid for våres behov. Sikkerheten er att annet poeng, som vi må ta på største alvor.

Systemet gjør at vi kan være svært fleksible ovenfor kunder og arbeidstakere, noe som og er viktig.
Proresult har hatt en genuin interesse for det vi driver med, og har vært svært samarbeidsvillig, og strekker seg lang for og tilpasse seg våres behov.
Vi håper våre ansatte og kunder tar godt imot denne måten og føre timer på.
Som dere alle vet, må vi hele tiden være på kostnadsjakt, og det er ingen hemmelighet at alle de forskjellige måtene timene har blitt meddelt oss, kan skape noe utfordringer i hverdagen. I tillegg har vi alle ett krav fra arbeidstilsynet hvordan dette skal gjøres.

Vi kommer til og sende ut en invitasjon til en del av våre arbeidstkare og og ta systemet i bruk. Har du ikke fått invitasjon, må du ta kontakt med oss, for og få satt det opp.

 

Appen laster du ned på følgende:

Android                Apple – søk opp Proresult i Appstore på telefon